Науково-практичні підходи удосконалення системи забезпечення протизаплідними засобами - Маганова, Тамара Валеріївна; Mahanova, T. V. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Дисертаційна робота присвячена опрацюванню теоретичних та розробці практичних підходів до удосконалення системи забезпечення протизаплідними засобами задля поліпшення реалізації репродуктивного права жінок шляхом розробки пацієнторієнтованої форми управління якістю фармацевтичної продукції при наданні фармацевтичної допомоги.The dissertation is devoted to the processing of theoretical and development of practical approaches to improving the supply contraceptives system to refine the realization of women's reproductive rights by developing a patient-oriented form of quality management of pharmaceutical products during the pharmaceutical care.
Scientific and practical approaches to improving the supply system of contraceptives
Keywords: протизаплідний засіб; фармацевтична галузь; фармацевтичне забезпечення; теорія систем; пацієнторієнтованість; законодавство; фармацевтичний ринок України; маркетингові дослідження; метод Ван Вестендорпа; коефіцієнт оновлення асортименту; діаграма К. Ісікави; contraceptive; pharmaceutical industry; pharmaceutical supply; systems theory; patient-centered; legislation; pharmaceutical market of Ukraine; marketing research; Van Westendorp method; assortment renewal ratio; K. Ishikawa diagram