Особливості проведення фізичної реабілітації спастичних парезів у дітей з розладами психіки аутистичного спектру - Кошель, Т. В. (My University, 2025)
Мета. Запропонувати та впровадити техніки подолання поведінкових труднощів у дітей із РАС та спастичними парезами для підвищення ефективності лікувальної фізкультури (ЛФК).
Keywords: тези доповідей