З ювілеєм! [Волошин Микола Анатолійович] - (:unkn) unknown (Запорізький державний медичний університет, 2015)
21 травня виповнилося 60 років видатному анатому, провідному морфологу, заслуженому діячеві науки і техніки України, завідувачу кафедри анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії Запорізького державного медичного університету, доктору медичних наук, професору Волошину Миколі Анатолійовичу