Фармакоекономіка : навч. посіб. до практ. занять для студ. IV курсу фарм. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація» - Демченко, Вікторія Олександрівна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Посібник містить комплекс навчально-методичного забезпечення з дисципліни «Фармакоекономіка» (методичні вказівки для вивчення тем дисципліни, дискусійні питання, питання для самоконтролю, завдання для практичної роботи, перелік рекомендованої літератури, короткий інформаційний матеріал і приклади ситуаційних тестових завдань для самоконтролю). Для підготовки магістрів фармації галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація», професійної кваліфікації «фармацевт» та «фармацевт-косметолог».