Лікарська помилка як філософський феномен - Котлова, Юлія Валентинівна; Веліканова, Тетяна Василівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета доповіді: розкрити вимір лікарської помилки як філософського феномену.
Keywords: тези доповідей