Сучасні аспекти навчання в інтернатурі за фахом “Загальна практика - сімейна медицина” - Федорова, Олена Петрівна (К.: Гнозис, 2014)
У статті розглядають питання впровадження сучасних методи підготовки лікарів-інтернів за фахом “загальна практика - сімейна медицина’ в умовах реформування вищої освіти та інтеграції в європейських освітній простір. Показана система опанування практичними навичками в період очного періоду навчання в інтернатурі. В статье рассмотрены вопросы внедрения современных методов подготовки врачей-интернов по специальности “общая практика - семейная медицина" в условиях реформирования высшего образования и интеграции в европейское образовательное пространство. Показана система освоения практическими навыками в период очного периода обучения в интернатуре. In the article the question of family medicine postgraduate education is discussed in conditions of reformation and integration into European educational society. It is shown the methods of practical skills development in the period of full-time training period of intern- ship.
Keywords: лікарі-інтерни; післядипломна освіта; практичні навички; врачи-интерны; последипломное образование; практические навыки; interns; postgraduate education; practical skills