Формування інформаційних сторінок на електронних ресурсах навчального закладу - Пишнограєв, Юрій Миколайович (Київ : ІІТЗН НАПН, 2021)
Для підвищення якості освіти, особливо в умовах дистанційного навчання, необхідно в повному обсязі забезпечити учнів різними навчальними матеріалами. З цією метою в 2011 році на електронних ресурсах Запорізького державного медичного університету був організований FTP-сервер, на якому кожна кафедра розмістила конспекти лекцій, навчально-методичні матеріали та іншу інформацію, необхідну для супроводу навчального процесу. Слід зазначити, що використання FTP-сервера в якості інструмента обміну інформацією має істотні недоліки. До них можна віднести незручність інтерфейсу, ускладнений пошук потрібної інформації, низьку швидкість скачування файлів. Також одним з недоліків є неможливість організації системи допусків до розміщених інформаційних матеріалів.
Keywords: тези