Актуальність соціальної відповідальності у фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Здійснено аналіз вітчизняних навчальних підручників для студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів щодо висвітлення поняття «соціальна відповідальність у фармації». Приведен анализ отечественных учебников для студентов высших медицинских (фармацевтических) учебных заведений относительно освещения понятия «социальная ответственность в фармации». The article contains an analysis of national textbooks for students of higher medical (pharmaceutical) education on the lighting concept of «social responsibility in pharmacy».
Keywords: охорона здоров’я; фармація; соціальна відповідальність; етика бізнесу; здравоохранение; фармация; социальная ответственность; этика бизнеса; health care; pharmacy; social responsibility; business ethics