Мікроскопічне дослідження листя annona Muricata L. - Домбровська, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження є встановлення морфоанатомічних характеристик листа A. muricata за допомогою мікроскопічного аналізу, які можуть бути використані для ідентифікації цього виду.
Keywords: тези доповідей