Атеросклероз. Ішемічна хвороба серця. Модуль 2. Ч. 3 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Гончаров, Олександр Вікторович; Насоненко, Олеся Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "Лікувальна справа" та "Педіатрія".