Впровадження дистанційних освітніх технологій у систему безперервного професійного навчання провізорів - Смойловська, Галина Павлівна; Бушуєва, Інна Володимирівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Яковлева, Ольга Станіславівна; Гладишева, Світлана Анатоліївна; Стешенко, Яна Миколаївна; Ісайчева, Ксенія Кирилівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
На даний час впровадження дистанційних технологій вийшло на новий етап свого розвитку. Сучасний розвиток інформаційно-комунікаційних технологій дозволяє значно підвищити якість дистанційної освіти, а також дає можливість пропонувати нові освітні технології при проведенні професійного навчання провізорів. Найбільш актуальною моделлю реалізації безперервного навчання є застосування змішаної форми. При змішаній формі навчання освітяни навчаються самі регламентувати час, який необхідний для засвоєння наданого для вивчення матеріалу, виконання завдань у межах відведеного терміну навчання.
Keywords: безперервна професійна освіта; дистанційне навчання; провізори