Застосування нових організаційно-управлінських інновацій при проведенні внеаудиторної частини самостійної роботи та оптимізації молодіжної науки - Бєленічев, Ігор Федорович; Павлов, Сергій Васильович; Ядловський, О. Є.; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Риженко, Віктор Павлович; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
У ЗДМУ постійно приділяють увагу позааудиторній частині самостійної роботи іноземних студентів. Саме НДРС розглядають як обов'язкову частину навчального процесу, відзначають її незамінність у формуванні деяких знань, умінь, навичок та особистісних якостей майбутнього лікаря та провізора.
Keywords: тези доповідей