Сучасний погляд на імунні механізми розвитку алергічних захворювань в умовах несприятливих факторів навколишнього середовища - Шумна, Таміла Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Подано сучасні відомості про імунні механізми розвитку алергічних захворювань у дітей в умовах несприятливих факторів навколишнього середовища. Поданы современные данные про иммунные механизмы развития алергических заболеваний у детей в условиях неблагоприятных факторов окружающей среды. Modern data about the immune mechanisms of development of allergic diseases in children in the conditions of unfavorable factors of environment are given.
Keywords: алергічні захворювання; імунна система; сенсибілізація; забруднення навколишнього середовища; мікроелементи; діти; аллергические заболевания; иммунная система; сенсибилизация; загрязнение окружающей среды; микроэлементы; дети; allergic diseases; immune system; contamination of environment; microelements; children