Синтетичні дослідження з пошуку біоактивних сполук серед похідних 8-тіотеобромін-1-ілетанаміду - Романенко, Микола Іванович; Іванченко, Дмитро Григорович; Самура, Ірина Борисівна; Александрова, Катерина Вячеславівна; Макоїд, Ольга Борисівна (My University, 2018)
Метою даної роботи є розробка методів отримання неописаних раніше в літературі 8-тіопохідних теобромін-1-ілетанаміду – перспективних біоактивних сполук різнобічної дії.