Досвід використання інтерактивних симуляційних технологій в умовах змішаного навчання - Кисельов, Сергій Михайлович; Назаренко, Олена Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Пандемія COVID-19 надала медичним університетам унікальні можливості для адаптації і вдосконалення існуючих методик навчання. Особливим викликом є зміни у форматі викладання клінічних дисциплін та створення оптимальних умов для набуття студентами фахових компетентностей. Сучасні інтерактивні симуляційні технології стали одним з найефективніших інструментів для забезпечення якісної підготовки майбутніх лікарів при переході на змішане навчання з повною візуалізацією у синхронному онлайн режимі.
Keywords: симуляційні технології; змішане навчання