Сучасне спрямування підготовки фармацевтичних працівників - Єренко, Олена Костянтинівна (Х. : НФаУ, 2023)
Метою дослідження було розгляд та пропозиції щодо удосконалення сучасної системи післядипломної освіти фармацевтичних працівників в реаліях сьогодення.