Щодо стану підвищеної саморефлексії та інтроспекції у осіб із ознаками інтернет-залежності та граничних станів - Столяренко, Андрій Миколайович (Київ : Юстон, 2018)
Збільшення кількості інтернет-споживачів, що відзначається протягом останніх десятирічь, закономірно призвела до підвищення захворюваності на інтернет-залежність, аддикцій, що пов’язані із мережею Інтернет та розвитку граничних станів. Поширення інтернет-ресурсів, які реалізовані у вигляді «щоденників» та аналогічні їм функції у соціальних мережах користуються значною популярністю внаслідок того, що надають можливість користувачам представити широкій аудиторії продукцію власних психічних процесів, в тому числі власні судження, емоційні переживання тощо. Опубліковані матеріали користувачів, які носять характер «сповіді» та опису власного психічного стану заслуговують більш детального аналізу їх виникнення та психологічних наслідків для їх авторів.
Keywords: тези доповідей