Використання елементів методу "case-study" при вивченні нервових хвороб студентами з англомовною формою навчання - Сікорська, Марина Володимирівна; Візір, Ірина Володимирівна; Sikorska, M. V.; Vizir, I. V. (ТДМУ, 2016)
Під час вивчення нервових хвороб студентами з англомовною формою навчання, на етапі самостійної курації, виника¬ють певні труднощі - неможливість безпосереднього спілкування з хворим, а іноді відсутність пацієнтів в клініці по темі, що розглядається. Вирішити ці питання дозволяє метод "case-study" з використанням віртуальних пацієнтів. Метод дозволяє студентам у формі дискусії висунути гіпотези діагнозів, провести диференціальну діагностику, визначити тактику лікування і обстеження пацієнтів. Students with English-language education thet study nervous disease at the stage of self-curation encounter some difficulties. The main difficalties are impossibility of direct communication with the patient and sometimes the lack of patients in the clinic on the subject matter. Solution to this problem is a case study using virtual patients. The method allows students to form discussions to make predictions of diagnosis and conduct differential diagnostics, to define the tactics of treatment and examination of patients.
The use of elements of "case-study" in the study of nervous diseases for students with english learning