Фармацевтична технологія : метод. посіб. для викладачів до семінарських занять провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація». Ч. І - Смойловська, Галина Павлівна; Андрєєва, Ганна Тимофіївна; Хортецька, Тая Володимирівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник для викладачів «Фармацевтична технологія» розроблені з урахуванням змін, наданих у другому виданні Державної фармакопеї України. У посібнику надана інформація, яка необхідна для проведення семінарських занять провізорів-інтернів: зазначена актуальність і сформульовані загальна мета й конкретні цілі кожної теми; наведені теоретичні питання; рекомендована література; надано алгоритм до кожного завдання, що потрібно бути пророблено на занятті, тестові контрольні запитання з еталонами відповідей для діагностики рівня знань; короткі методичні вказівки до роботи провізорів-інтернів на семінарському заняття, технологічні карти занять та граф логічної структури тем.
Затверджено на ЦМР ЗДМУ № 3 від 02.03.2017 р. Рецензенти: Завідувач кафедри технології ліків,професор, д.фарм.н. Гладишев В.В. Завідувач кафедри органічної і біоорганічної хімії, професор, д. фарм.н. Коваленко С.І.
Keywords: фармацевтична технологія; посібник для викладачів