Термодинаміка фазових рівноваг : навч. посіб. для студ. спец. «Фармація, промислова фармація» - Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Юрій Геннадійович; Фролова, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник складено відповідно до програми з фізичної та колоїдної хімії для студентів закладів вищої освіти МОЗ України III-ІV рівнів акредитації для спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація». Навчальний посібник побудовано за загальними темами фізичної хімії. Рекомендовано для використання при вивченні дисципліни, підготовці студентів деної та заочної форми навчання, лекцій, практичних занять з фізичної хімії.