Фізична терапія в акушерстві та гінекології. Розділ 1 - Павлюченко, Михайло Іванович; Гайдай, Наталія Вікторівна; Сюсюка, Володимир Григорович; Сергієнко, Марина Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Практикум створено для підготовки: фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров'я» у закладах вищої освіти МОЗ України за спеціальністю 227 «Фізична терапія», кваліфікації освітньої «Магістр фізичної терапії», кваліфікації професійної «Фізичний терапевт».
Keywords: фізична терапія; акушерство; гінекологія