Молекулярні механізми атерогенезу - Рудько, Наталія Петрівна (My University, 2019)
Атеросклероз і його найбільш поширені ускладнення, такі як інфаркт і інсульт, продовжують залишатися основною причиною захворюваності і смертності в усіх країнах світу, особливо в Україні. Важко назвати яку-небудь іншу патологію, тривале вивчення якої дозволило б висунути таку кількість теорій і гіпотез і яка, незважаючи на це, продовжувала б залишатися загадкою.
Keywords: тези