Вивчення компонентного складу надземної частини вероніки лікарської методом газової хроматографії - Корнієвська, Валентина Григорівна; Скорина, Дмитро Юрійович (My University, 2023)
Мета роботи – за допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад настойки з надземної частини Veronica officinalis L., що зростає на території міста Запоріжжя.
Keywords: газова хроматографія; хроматограма; вероніка лікарська; надземна частина; настойка