Збірник тестових питань - Мельнікова, Оксана Зенонівна; Іванченко, Олена Зенонівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Рішення тестів - заключний етап вивчення кожної теми, який дозволяє визначити успішність засвоєння студентами теоретичного матеріалу і здатність застосувати отримані знання, вибравши єдино вірну відповідь на конкретно поставлене запитання. Це може сприяти формуванню мислення учнів, точному і ясному розумінню фізичних законів, принципів і понять, які застосовуються в описі процесів життєдіяльності, з'ясуванню дії на живі організми фізичних факторів навколишнього середовища, вивченню принципів роботи різних приладів, які застосовуються у медицині. Представлений збірник містить тестові завдання з основних розділів курсу «Медична та біологічна фізика» для студентів медичного факультету. Тести складено згідно типової програми дисципліни «Медична та біологічна фізика».