Перспективи використання терапевтичних пристроїв "МОТОмед" у фізичній терапії пацієнтів з ураженням нервової системи - Кривяник, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: полягає у визначенні значення використання сучасних роботизованих пристроїв для механотерапії в індивідуальних програмах реабілітації.
Keywords: тези доповідей