Поліфенольні сполуки трави Thymus vulgaris L. - Мазулін, Олександр Владиленович; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Мазулін, Георгій Владиленович (My University, 2023)
визначення накопичення поліфенольних сполук у траві цього виду. Метою даної роботи було: визначення методом ТШХ та ВЕРХ якісного складу та кількісного вмісту поліфенольних сполук у траві чебрецю звичайного (Thymus vulgaris L.) під час цвітіння виду.
Keywords: трава; чебрець звичайний; поліфенольні сполуки; ТШХ; ВЕРХ; протизапальна, антимікробна, антиоксидантна активність