Огляд патогенетичної ролі та терапевтичного потенціалу макрофагів при діабетичній кардіоміопатії - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Ісаченко, Марія Ігорівна (My University, 2025)
Мета. Систематичний огляд літератури щодо основних патофізіологічних механізмів ремоделювання міокарда та серцевого функціонального розладу при діабетичній кардіоміопатії з фокусом на специфічній ролі макрофагів для визначення фармакологічних можливостей терапевтичної модуляції.
Keywords: тези доповідей