Біофізика мембран та пов'язаних з ними процесів життєдіяльності - Іванченко, Олена Зенонівна; Мельнікова, Оксана Зенонівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник містить методичні розробки практичних занять з медичної і біологічної фізики, які включені до навчального плану медичного факультету за розділом «Біофізика мембранних процесів». Представлений розподіл його на теми, обґрунтоване їх значення у підготовці майбутніх лікарів, сформульовані цілі і методика проведення занять, наведений список рекомендованої навчальної літератури. Посібник призначений для викладачів з медичної і біологічної фізики, його використання має сприяти логічному і послідовному розгляду учбового матеріалу на практичних заняттях, висвітленню усіх питань, передбачених навчальною програмою і винесених на підсумковий модульний контроль з дисципліни, що може сприяти більш ефективному її засвоєнню студентами медичного факультету.
Keywords: Навчально-методичний посібник для викладачів