Стан варіабельності серцевого ритму при коморбідному перебігу стенокардії напруги з хронічним обструктивним захворюванням легень - Крайдашенко, Олександр Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Поєднаний перебіг стенокардії напруги (СН) атеросклеротичного ґенезу і хронічного обструктивного захворювання легень (ХОЗЛ) носить взаємообтяжуючий характер та суттєвим чином впливає на клінічні прояви і прогноз. Мета дослідження: вивчити діагностичну значимість варіабельності серцевого ритму (ВСР) при їх коморбідному перебігу.
Keywords: тези