Синтез, фізико-хімічні властивості та фармакологічні перспективи 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетамідів - Олійник, А. К.; Гоцуля, Андрій Сергійович (My University, 2024)
Метою роботи було попереднє визначення біологічного потенціалу в ряду амідів 2-(5-метил-4-(2-метоксифеніл)-1,2,4-триазол-3-ілтіо)етанової кислоти.
Keywords: тези доповідей