Загальна неврологія (модуль 1): методичний посібник для студентів IV курсу II медичного факультету зі спеціальності "Педіатрія" вищих медичних учбових закладів III-IV рівнів акредитації - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Сікорська, Марина Володимирівна; Візір, Ірина Володимирівна; Ревенько, Алла Василівна; Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна; Гуйтур, Михайло Михайлович; Рибалко, Тетяна Петрівна; Кузнєцов, Антон Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Методичний посібник з загальної неврологї (модуль 1) складено відповідно до навчальної програми з нервових хвороб для студентів IV курсу, що навчаються за спеціальністю «Педіатрія» вищих медичних учбових закладів III-IV рівнів акредитації. В посібник включені теми, що розглядаються на практичних заняттях і стосуються постановки топічного діагнозу у разі ураження нервової системи у дітей. Рекомендований для студентів IV курсу педіатрічного факультету вищих медичних учбових закладів III – IV рівнів акредитації.