Соціально-етичні аспекти роботи фармацевта: проблемні питання - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Маганова, Тамара Валеріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи стало вивчення особливостей професійних відносин та висвітленням проблемних соціально-етичних аспектів у діяльності фахівців фармації.