Амінокислоти листя Aronia melanocarpa - Самойлова, В. А.; Ковальов, В. М.; Ковалев, В. Н.; Samoilova, V. А.; Kovalev, V. M. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Методом високоефективної рідинної хроматографії за допомогою хроматографа фірми Agilent Technologies (модель 1100) в листі аронії чорноплідної (Aronia melanocarpa) визначили кількісний вміст 21 вільної та 17 зв’язаних амінокислот, сім із них є незамінними. Методом высокоэффективной жидкостной хроматографии с помощью хроматографа фирмы Agilent Technologies (модель 1100) в листьях аронии черноплодной (Aronia melanocarpa) определено количественное содержание 21 свободной и 17 связанных аминокислот, из которых семь являются незаменимыми. The quantitative content of 21 free and 17 bonded amino acids, among them there are 7 essential amino acids, in the leaves of Black chokeberry (Aronia melanocarpa) has been determined by the High efficient liquid chromatography method. The chromatograph Agilent Technologies (model 1100) was used.
Аминокислоты листьев Aronia melanocarpa
Amino acids content in leaves of Aronia melanocarpa
Keywords: аронія чорноплідна (Aronia melanocarpa); амінокислоти; арония черноплодная (Aronіa melanocarpa); аминокислоты; Black chokeberries (Aronia melanocarpa); amino acids