Особливості релігійного життя в умовах пандемії - Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (НМУ ім. О. О. Богомольця, 2021)
За останній рік, в умовах пандемії COVID-19, життя людей в більшості країн світу зазнало кардинальних змін. Навіть ті сфери суспільства, які традиційно розвиваються повільніше за інші, зокрема релігійна, змушені були відповісти на глобальний виклик, що постав перед людством.
Keywords: пандемія; Covid-19; релігія; обмеження; тези