Пошук фармакологічних активних речовин серед похідних 5-(2,4-, 3,4- диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів - Довбня, Дмитро Віталійович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Тернопіль : ТНМУ, 2021)
Пошук, синтез та впровадження в практику нових лікарських засобів, виготовлених вітчизняним виробником, на сьогодні є актуальним завданням української фармації. При створені оригінальних лікарських засобів головним є низька токсичність та виражений фармакологічний ефект.