Розробка складу комбінованих таблеток L- триптофану з тіотриазоліном методом вологої грануляції - Борсук, Сергій Олександрович; Дерев'янко, Наталя Вікторівна; Моряк, Зінаїда Броніславівна; Черковська, Людмила Григорівна (Berlin : MDPC Publishing, 2022)
Мета роботи. Розробка складу комбінованих таблеток L- триптофану з тіотриазоліном методом вологої грануляції. Для цього потрібно визначити вплив допоміжних речовин на фармако-технологічні властивості маси для таблетування, процеси грануляції, пресування та зовнішній вигляд таблеток.