Діагностика Clostridium Difficile - інфекції у дітей - Радутна, Олена Анатоліївна; Radutna, O. A. (Національна академія медичних наук України, 2018)
За даними численних досліджень однією з основних причин антибіотик-асоційованих діарей і колітів є Clostridium difficile - інфекція. З кожним роком в світі відзначається збільшення частоти і тяжкості цього захворювання. According to numerous studies, one of the main causes of antibiotic-associated diarrhea and colitis is Clostridium difficile, an infection. Every year in the world there is an increase in the frequency and severity of this disease.
Keywords: токсини; кишечник; антибіотикотерапія; toxins; intestines; antibiotic therapy