T1NOM1 чи T1NOMO, або як швидко змінити стадію онкологічного процесу? (Випадок з практики) - Шевченко, Анатолій Іванович; Пащенко, С. М.; Колеснік, Олексій Петрович; Леонов, Д. Д.; Шевченко, А. И.; Пащенко, С. М.; Колесник, А. П.; Леонов, Д. Д.; Shevchenko, A. I.; Paschenko, S. N.; Kolesnik, А. Р.; Leonov, D. D. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
Описано випадок неправильного визначення стадії пухлинного процесу у попередньому діагнозі хворої Г., який обумовлений відсутністю морфологічного підтвердження характеру патологічного процесу у легені. Описан случай неправильного определения стадии опухолевого процесса в предварительном диагнозе больной Г., который был обусловлен отсутствием морфологического подтверждения характера патологического процесса в легких. The case of wrong determination of the stage of tumor process is described in a preliminary diagnosis sick, which was conditioned absence of morphological confirmation of character of pathological process in lights.
T1N0M1 или T1N0M0, или как быстро изменить стадию онкологического процесса? (Случай из практики)
T1IN0M1 or T1N0M0? Or as quickly to change the stage of oncologic process. (Case from practice)
Keywords: рак; віддалені метастази; тактика лікування; отдалённые метастазы; тактика лечениия; cancer; remote metastases; tactic of treatment