Фармацевтична ботаніка : зб. тестів для підготовки до складання ЄДКІ Етап I «Крок-1. Фармація» - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Панченко, Світлана Валеріївна; Мазулін, Георгій Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Фармацевтична ботаніка – базова медико-біологічна дисципліна пов’язана з хімією, біологією, фармакогнозією, мікробіологією, фітотерапією, технологією фітопрепаратів, косметологією та іншими дисциплінами; закладає знання та практичні навички, які знаходять своє втілення при вивченні вказаних дисциплін.. Мета розробки навчального посібника: надати студентам узагальнену базу тестів з буклетів Центру тестування при МОЗ України та бази з предмету; допомогти у структуруванні та засвоєнні програмного матеріалу, надати змогу здійснювати самоконтроль. Узагальнений матеріал може бути використаний для поточного, підсумкового контролю знань з дисципліни "Фармацевтична ботаніка" та підготовки студентів до ліцензійного іспиту ЄДКІ I Етап 1 "Крок 1. Фармація.