Самостійна робота студентів при викладанні військової терапії в рамках дисципліни «Внутрішня медицина» - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Vizir, V. A.; Sadomov, A. S.; Demidenko, O. V. (Львівський нац. мед. університет ім. Данила Галицького, 2019)
Розглянуто основні види самостійної роботи студентів в умовах сучасної освітньої парадигми у закладах вищої медичної освіти. Висвітлена роль робочого зошиту як багатофункціонального дидактичного засобу в системі самостійної роботи студентів при викладанні військової терапії в рамках навчальної дисципліни «Внутрішня медицина». The basic types of independent work of students in the conditions of the modern educational paradigm at institutions of higher medical education are considered. The role of the workbook as a multifunctional didactic tool in the system of independent work of students in teaching military therapy within the discipline of Internal Medicine is highlighted.
Independent work of students in teaching military therapy within the discipline “Internal medicine”
Keywords: самостійна робота; навчання протягом усього життя; військова терапія; види самостійної роботи; робочий зошит; independent work; lifelong learning; military therapy; types of independent work; workbook