Гостра променева хвороба : навч.-метод. посіб. до практ. занять з внутрішньої медицини (військова терапія) для студентів 5 курсу мед. ф-тів - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Гончаров, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».