Міокардити. Кардіоміопатії. Тромбоемболія легеневої артерії. Легеневе серце. Модуль 2. Ч. 5 - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович; Заіка, Ігор Вітольдович (Заорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Внутрішня медицина" за спеціальностями "Лікувальна справа" та "Педіатрія".