Радіотермометричні дослідження як метод контролю ефективності лікування раку молочної залози - Шмикова, О. В.; Воробйов, О. М.; Каджоян, Артем Валерійович; Шмыкова, Е. В.; Воробьев, О. Н.; Каджоян, А. В.; Shmikova, E. V.; Vorobyov, O. N.; Kadzhoyan, A. V. (Запорізький державний медичний університет, 2009)
У статті представлено результати використання радіотермометрії для вибору адекватної лікувальної тактики і контролю за ходом лікування хворих на рак молочної залози та визначення прогнозу захворювання. В статье представлены результаты применения радиотермометрии для выбора адекватной лечебной тактики и контроля за ходом лечения больных с раком молочной железы, а также определения прогноза заболевания. Results of radiothermometry application in disease and life prognosis formulation, choice determination of adequate therapeutic management and in treatment control of every patient with breast cancer are presented in this article.
Радиотермометрические исследования как метод контроля эффективности лечения рака молочных желез
Radiothermometric investigation as the method of treatment effectiveness control of breast cancer
Keywords: радіотермометрія; рак молочної залози; лікування; прогноз; радиотермаметрия; рак молочной железы; лечение; radiothermometry; breast cancer; treatment; prognosis