Вплив комп’ютера на організм ліцеїстів - Коваленко, Вікторія Анатоліївна; Бугаєвський, Костянтин Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета роботи: дослідити зміни внаслідок тривалої дії комп’ютера на організм та розробити практичні рекомендації для їх попередження. Матеріали та методи: анкетування, аналіз даних 2000-2013 років по щорічній захворюваності учнів навчального закладу, де проводились дослідження, огляд, опитування, вимірювання АТ та температури, ЕКГ, статистична обробка та аналіз отриманих результатів.