Н-пропіловий естер 3-бензил-7-(2-оксо-2-фенілетил)-ксантиніл-8-метилтіоацетатної кислоти, який виявляє антиоксидантну дію - Дячков, Михайло Вікторович; Шкода, Олександр Станіславович; Александрова, Катерина Вячеславівна; Бєленічев, Ігор Федорович; Носач, Світлана Григорівна (Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ), 2014)
Корисна модель належить до біологічно активних сполук і може бути використана у фармації та медицині.
N-propyl ester of 3-benzyl-7-(2-oxo-2-phenylethyl)xanthinyl-8-methylthio-acetic acid exhibiting anti-oxidant action
Н-пропиловый эстер 3-бензил-7-(2-оксо-2-фенилэтил)-ксантинил-8-метилтиоацетатной кислоты, который проявляет антиоксидантное действие
Keywords: патент