Шляхи формування професійної компетентності майбутніх фахівців у студентів з фаху "Акушерство і гінекологія" в умовах запровадження стандартів вищої освіти в Україні - Гайдай, Наталія Вікторівна; Ревенько, Олександр Мойсейович; Олійник, Наталія Сергіївна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Сучасна система освіти, удосконалюючись, висуває нові вимоги до підготовки фахівців. У контексті інтеграції до європейського освітнього простору все більшого значення надається підготовці професійно мобільного, конкурентноспроможного, висококваліфікованого, здатного до саморозвитку фахівця.Формування сучасного лікаря – це безперервний процес напруженої праці і самовдосконалення.