Випадок перфорації дивертикулу Меккеля риб’ячою кісткою - Завгородній, Сергій Миколайович; Дідковський, І. В. (My University, 2023)
Мета: Повідомити про випадок успішного лікування перфорації дивертикула Меккеля риб’ячою кісткою.
Keywords: Дивертикул Меккеля; риб’яча кістка; перфорація; діагностика; відеолапароскопія; черевна порожнина