Особливості будови плаценти і лімфоїдної тканини, асоційованої з плацентою у ІІ-у періоді вагітності у щурів - Кущ, Оксана Георгіївна; Злобіна, О. В. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Дослідження особливостей будови плаценти і лімфоїдної тканини плаценти у людини в ІІ-у триместрі вагітності при фізіологічно перебігаючій вагітності представляє практичні труднощі. Тому мета дослідження встановити особливості будови лімфоїдної тканини, асоційованої з плацентою у ІІ-у періоді вагітності у щурів.
Keywords: плацента; лімфоїдна тканина; лімфоцит; placenta; lymphoid tissue; lymphocyt