Практикум з курсу фізіології. Модуль 1 - Кущ, Оксана Георгіївна; Морозова, Оксана Валентинівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Жернова, Наталія Петрівна; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Шведова, Тетяна Анатоліївна; Бурега, Ігор Юрійович; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Практикум складено відповідно до типової програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ та ІV рівнів акредитації для спеціальності «Лікувальна справа» 7.12010001, напряму підготовки 222 «Медицина» затвердженої МОЗ України в 2015 р., яка складена у відповідності з наступними нормативними документами: навчальним планом, розробленим на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ЕСТS) і затвердженим наказом МОЗ України від 19.10.2009 №749 та змінами до навчального плану, затвердженими МОЗ України (лист №08.01-47/8986 від 24.03.2015), інструкцією щодо оцінювання навчальної діяльності студентів в умовах впровадження Європейської кредитно-трансферної системи організації навчального процесу, затвердженої МОЗ України 15.04.2014., примірного навчального плану підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у вищих навчальних закладах МОЗ України за спеціальністю 222 «Медицина» кваліфікації освітньої «Магістр медицини», кваліфікації професійної «Лікар», затвердженого 26.07.2016 р. Практикум побудований на змістових (тематичних) модулях, темах занять, які входять до модуля №1 і орієнтований на вивчення курсу нормальної фізіології продовж ІІІ (осіннього) семестру 2-го року навчання. Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами медичних університетів, що навчаються за спеціальності «Лікувальна справа» і вивчають нормальну фізіологію за кредитно-модульною системою відповідно до вимог Болонського процесу. Це дозволить оптимізувати якість підготовки до занять та здачі тематичних модульних блоків для присвоєння залікових кредитів.