Аналіз результатів анкетування студентів ЗВМО України щодо обізнаності в аспектах профілактики інфекцій, пов’язаних з наданням медичної допомоги - Кравченко, Г. В.; Крупєй, Кристина Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Провести аналіз обізнаності студентів ЗВМО щодо ІПНМД.
Keywords: тези доповідей